maandag 12 januari 2009

voer voor viltfanaten


Wat is het toch leuk om samen met Martineons maandag vilt moment te hebben, we hebben aan een half woord genoeg, vaak komen we op hetzelfde uit en voelen geen enkele druk bij elkaar. Vandaag is Dori ons voer! Ze heeft een spannend viltblog fiberfusing en ook een blog over de belevenissen van hun gezin in Frankrijk.Dori is iemand die onderzoekt en experimenteert.Noodgedwongen brengt ze veel tijd achter de computer door en doet daar heel veel ontdekkingen op viltgebied die haar onderzoekende geest voldoening geven. Ze probeert alles, wat in haar vermogen ligt, uit en de laatste tijd is ze helemaal in de ban van eco colour (zie haar blog en dat van Martine voor experimenten daarmee)Voor wie Dori kent is ze een echte vriendin, en daar mag ik over meepraten.De eerste foto is van Dori zelf met een prachtige creatie van haarzelf om haar hals. De tweede foto is een klein object van mij, wat nu op de tentoonstelling is. Vilt gecombineert met hout. Iets wat past bij Dori!

13 opmerkingen:

Martine zei

Wat heb je haar mooi neergezet Yvette. En wat een prachtig viltje. Ik ben blij dat ik nu toch iets van je expositie zie en een heel mooie, ingevilte Dorie.
XXXm

Anoniem zei

Gewoon mooi, trouwens dat vilt van Mehmet op het genoemde blog is een meesterstuk zeg, heel knap dat je zoiets kunt.
Trouwens die combi die jij hebt gemaakt met dat mandje is ook prachtig.
Fijne maandag gewenst Haba.

fontainefleurie zei

wat kan ik nu nog zeggen Yvette en Martine? Alleen maar dank, dank, deze ode is wel heel erg fijn-ik voel het gloeien van binnen! Ai, en waarom heb ik dit vilt nu gemist op de expo? Het is volgens mij ook typisch Yvette, zo mooi dat ruige hout&rijke vilt ..xD

amy zei

prachtig alweer ik zal ook even op haar log kijken
liefs

assayya zei

fijn dat je een stukje van de expositie naar ons toe brengt.
ik vind jouw "kleine werkjes" trouwns ook prachtig:))

wim zei

Voer voor voor viltfanaten , viltfanten, oliefanten ;-)

Anneli/Bockfilz zei

Looks great, Yvette, very exciting combination!

I'm sorry that I don't comment more often on your blog, but even with the automatic translator (have you ever tried it out - have a good laugh!) it's so difficult to understand the text! But I keep popping in, looking at your photos!

I'm sorry to read that your back is so bad - I know that problem, too - and I do hope you will get better. But I'm very sure you will do great SMALL stuff as well - you have the gift!

curieuzeneuze zei

jouw kunstwerk oogt heel mooi en creatief, yvette!

dorie kan niet anders dan in haar nopjes zijn!

elly zei

Wat een mooi object Yvette. Ik vind het zo leuk het heeft iets humoristisch. Ik zou het zo op mijn hoofd zetten en er een vrolijke dag van maken!

kruidje zei

het lijkt me een krachtige dame zeg..
ze komt er wel en mooi hoe jij de robin hood muts aan haar toebedeelt!

Anoniem zei

Het doet me denken aan mos.., erg mooi met die kraaltjes er aan..

Maryan

gerdaYD zei

Jullie maandagse thema wordt beslist een bestseller lieve Yvette! En ik hoop niet alleen als leuk item voor op het blog, maar dat het ook verkoopt. Want het zijn stuk voor stuk pareltjes!

Corrie zei

Yvette, je kon niet naar de expositie las ik en wat vind ik het knap om aan het eind van dat logje te lezen dat je jou begrijpt. Ik begrijp jou ook!
Dan werd mijn oog ondanks het prachtige halssieraad van Dori toch steeds naar het groene objct getrokken. Die kleur doet altijd iets met me. Ik hou er veel van en ik vind het zo fijn dat je altijd van die mooie detailfoto's maakt. Heb ervan genoten!