dinsdag 30 november 2010

zaterdag 27 november 2010

just grey like my day


just grey
like my day

Ik weet het best, ik zou niet niet zo verdrietig moeten zijn, ik heb alles wat ik lief heb dicht om mij heen, maar ik wil zo veel doen wat niet meer gaat, mijn hoofd zit zo vol met plannetjes, ik zie zulke leuke en mooie dingen om te maken, ik wil zo graag iedereen waar ik van hou bezoeken, maar de momenten dat ik aktief kan zijn worden steeds korter, de tijden waarin ik pijn, heel veel pijn heb steeds langer, maar ik weiger meer morfine te slikken. Het concentreren op wat wel kan moet weer sterker worden.
 De wachtlijst van Heliomare nadert het moment wanneer ik aan de beurt ben, maar eigenlijk weet ik alles wel. Het zal steeds slechter blijven gaan, alleen de snelheid waarmee heb ik zelf in de hand.

For my English readers........my head and body disagree.

zaterdag 20 november 2010

jump

changes only can happen if you are able to jump from the known into the unknown.


je kan alleen veranderen als je de sprong durft te wagen in het onbekende en de weg kan verlaten van je eigen gedachtengangen.

zaterdag 13 november 2010

lonelyYou'll never be lonely when you're alone


je bent nooit eenzaam als je alleen bent.........

vrijdag 12 november 2010

Dorie

donderdag 11 november 2010

colore

Posted by Picasa

woensdag 3 november 2010

Bertrand Russel


“The whole problem with the world is that  fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts"


"Het probleem van deze wereld is dat fanatici rotsvast overtuigd zijn van hun gelijk terwijl wijze mensen vol twijfels zitten"

dinsdag 2 november 2010

pffffffffffffffffffff
Von

ik wist niet dat ik zo bang was

I didn't realise how scared I was