vrijdag 15 augustus 2008

heel ingewikkeld allemaal

Als je kijkt op http://catharinas-love.blogspot.com zie je dat er een hele wereld bestaat met awards, swaps, memes, atc's, inchies enzv enzv. Je kijkt je ogen uit, er wordt daar zo veel moois gemaakt. Een wereld vol inspiratie. Een wereld met dingen die ik ook allemaal wil doen maar......In ieder geval is de bedoeling dat je zo'n award doorgeeft. Ik kijk in mijn lijst met byzondere blogs en vraag me ernstig af wie daar blij mee zou kunnen zijn en dan zie ik ook de verscheidenheid aan webbies die ik byzonder graag bezoek. Ik geloof dat ik maar eens verschillende lijstjes moet gaan maken, nee dat past niet bij mij, het blijft zoals het is en in deze post noem ik gewoon mijn webbies die dit wel op prijs zouden kunnen stellen.
http://daisyinlalaland http://mariecusbruyn http://colourfullflowergirl http://ateliercolore http://fiberfusing http://mykosbloggos

Als je in mijn lijstje met byzondere blogs staat en je voelt je aangesproken, klik dan op de award, copieer hem naar je afbeeldingen, begin een nieuwe post, plaats de afbeelding van de award in je post en lees bij rini Http://catharinas-love wat je verder moet doen.
Rini, eigenlijk vind ik dit wel stoer, dank je wel!

8 opmerkingen:

catharinas-love zei

Nou Yvette je hebt het helemaal begrepen !
Als ik een award krijg vind ik het altijd moeilijk om te kiezen aan wie ik hem moet geven want alle mensen in mijn links gun ik het . Iedereen doet zijn uiterste best om een leuk en interessant weblog te maken .
En wat ook heel belangrijk is om een leuk contact op te bouwen zoals Yvette en ik elkaar via via hebben ontmoet !

marion zei

Ik vind het al heel fijn dat ik mensen via het blog heb leren kennen. Sommige voelen als een dierbare vriendin, en sommige als een dierbare of goede kennis. Het is al mooi dat ik voorkom in een lijstje bij iemand die ik via het blog heb leren kennen, omdat je op die manier iemand mag en kan raken. ZO ben ik vreselijk blij dat jij in mijn lijstje staat..Dat voelt goed..

curieuzeneuze zei

heel ingewikkeld allemaal??

hoeft helemaal niet, yvette!
gewoon genieten van de award die jij verdiend gekregen hebt en .. gewoon doorgeven aan wie het volgens jou verdient!
poepsimpel, toch? :-)))

proficiat aan alle award'winnaars'! ;-)))

amy zei

ik wens je een fijne zaterdag!

gerdaYD zei

Zelf heb ik het niet zo met awards maar ik ben altijd blij als iemand anders er blij om is, Yvetteke!

Anoniem zei

Yvette ik ben blij dat je mijn weblog waardeert en er van geniet zoals ik van de jouwe. Ik ben ook niet van lijstjes etc. We gaan dus allemaal gewoon door met van elkaar genieten.

Anoniem zei

Ik ben natuurlijk gewoon Martine en niet anoniem. Geen idee waarom blogger me zo noemt.
Lieve groetjes

Dees zei

Oh bedankt,ik bloos een beetje.....
Heb je een leuke bijzondere dag vandaag??Ik vond het heeeel gezelling gisteren!xoxo