zaterdag 11 oktober 2008

herkenning
je herkent elkaar in de zon, maan, lucht, aarde, diepte, bevrijding en vriendschap.


je herkent elkaar in de diepte van de blogs.je herkent elkaar in elk commentaar.Maartje (chivasnature.punt.nl) maakte dit om de herkenning tussen haar, Luna (thebluemoon.punt.nl) en mij weer te geven.Ik zou willen dat ik zo iets moois kon maken, want ik ben zo dankbaar voor alle wijze commentaren die jullie mij geven, de gedichten van Gerda, de wijsheid van Mariecusbruyn, Martine (ateliercolore), Dori (Fiberfusing), Colourflowergirl, Assaya, de belezenheid van Marius, Uvi, Adelheid, Isolde, de kruidenwijsheid van Kruidje, de moed van klaproos, het doorzettings vermogen van Morgaine,Curieuzeneuzemosterdpot, Beuzeblaadje, Wim, Es, Elly, Dees, Karen, Rini, Mieke, Seraka, Clemens, Haba, Han, Corrie, Meisjevis, Blauwhartje, ik vergeet vast de allerbelangrijkste, maar weet dat, hoe alleen ook , Maartje ons iets gegeven heeft om saamhorigheid te voelen.

15 opmerkingen:

Wim zei

Ha, tof dat ge mij niet vergeten bent, ik verkeer dus in goed gezelschap.

amy zei

sorry dat ik niet zo vaak reageer de laatste tijd!!!
liefs hartje

Anoniem zei

Mooi gemaakt van Maartje , jij maakt zelf ook prachtige dingen meis en met jouw gevoel voor vorm en kleur kun je ook aan fotobewerken doen. Maar zo heeft ieder zijn/haar hobby je hoeft toch niet alles te doen?
Maartje drukt zich uit via fotografische zaken en jij door je vilt . Beiden mooi !

grts Haba

fontainefleurie zei

het is geweldig dat jij het mogelijk maakt dat we hier elkaar mogen vinden - ik vind het heerlijk andere reacties te lezen, het zet me terug in mijn eigen denken en laat me voelen dat er zoveel wegen naar Rome leiden dat loslaten een makkie wordt.....

Di Mario zei

Het is altijd mooi om speciale mensen om je heen te hebben.

Love As Always
Di Mario

Clemens zei

Dat is mooi gemaakt door Maartje, en ook heel mooi en waar gezegd door jou Yvette!

Liefs en roosjes!

Martine zei

Mooi gemaakt en mooi uitgelegd. Wat is er mooier dan een gevoel van saamhorigheid?
Mij geeft dat een heel warm gevoel, iedere dag opnieuw.

curieuzeneuze zei

ieder mens is bijzonder bijzonder! :-))

je moet dus niet vragen hoe bijzonder zo'n clubje webbies is? :-)))

T zei

Hello Yvette

Have just spent half an hour trying to use your translator. Must be my slow computer. I cannot get it to work. How is your back going? Is it improving? Have you had the mri?

xt

Anoniem zei

Lieve meid, jij maakt en bent in staat verbinding te maken met de mensen om je heen hier op weblog ook.
Dus, verbonden door wat je doet.

En een Vilt*Koningin* als jij blinkt uit in het genot wat je mensen hier verschaft om waar te nemen wat er te ontwerpen is, tussen techniek, gevoel, materiaal en de kunstenaarsziel die zich hier heerlijk op/mee uitleeft.
Zinnestrelende KUNSTwerken dus!

Is dat geen prachtige kwaliteit die je hebt?

Zondagsezoen: Isolde

Morgaine zei

Wauw, dat is een verrassing om dit tegen te komen op de nog vroege zondagochtend, doorzettingsvermogen, ik hoop slechts dat ik deze werkelijk bezit, ook ik ben maar een mens, maar gelijk heb je, dat medeloggers zoveel mooie dingen neer kunnen zetten waar je zoveel mee kunt of weer een klik maakt om nog verder te kunnen leren, zo zie ik het altijd.

XXX

MariecusBruyn zei

Een mooie bende zijn wij zo samen, he :)
Ieder heeft zijn eigenheid en ieder triggert iets bij de anderen waardoor er prachtige logjes ontstaan waarin denkpatronen gevormd kunnen worden en gevoelens beleefd en doorleefd. En ook jij mag er zijn, Yvette, met je zachte viltwerken die velen onder ons aangrijpen! Maak er een fijne zondag van!

elly zei

Wat schitterend. Ik zou er nog aan toe willen voegen:
We herkennen elkaar in ons mens zijn.
Liefs
Elly.

Anoniem zei

Het is zo en het voelt zo, Maartje heeft gelijk, ...
Het is een prachtig symbool geworden waar alles inzit ..
We leren zoveel van elkaar en hebben elkaar gewoon nodig blijkt weer, zoals de woorden van elkaar ons zo vaak aan het denken zetten .. Ik ben ook helemaal weg van je vilt en nog steeds dwaalt het door mijn hoofdplaat en de blog zelf en zal er nog lang dwalen. De inspiratie die je ook daarmee geeft is helemaal fijn en warm Yvette xx
En nu ga ik als een gek ter bedde voor het niet meer hoeft en morgen is :-))

Lots of lufszz
La Luna xx

adelheid zei

Saamhorigheid. Het mooie aan blogland.
Zo'n mooie kring mensen bij jou...