dinsdag 8 april 2008

6 april Woorden schieten tekort

wat moet je zeggen als alle mensen die je lief hebt, om je heen zijn en mooie lieve dingen over je zeggen en voor je doen!

7 opmerkingen:

MariecusBruyn zei

soms zijn woorden overbodig, Yvette

Martine zei

Ik zou antwoorden: dank je, ik hou ook van jou. Je mag me graag linken Yvette, mag ik dat dan ook met jou? Ik heb pas een stukje van je blog gelezen maar zie dat die meer dan de moeite waard is. Ik kom vaak terug en dan praten we ook nog wel eens samen over dat machien. Ik wens je sterkte Yvette. Liefs van Martine

Anoniem zei

Dàg Yvette
Ik had een berichtje van jou op mijn blog colourfullflowergirl. En...wat ben ik daar blij mee. Weer een prachtig blog erbij om te lezen. Heb nog niet alles van je bekeken, ga ik vanavond doen. Heb nu weinig tijd. Maar ik ga me er al op verheugen!! Natuurlijk mag je me linken en ik zet jou bij de mijne. Oké? Volgens mij ben je een prachtig mens, en mooie mensen maken de wereld ook mooi!! En wat betreft "wöorden schieten tekort... soms zegt stilte, meer dan duizend woorden.....Dàg!! Gerda

heivlinder zei

Dat ziet er lekker uit! Reden voor een feestje? Toch niet toevallig hetzelfde feestje dat ik ook afgelopen zondag vierde (29e lente)?
Mooie blog. Ik heb je aan mijn links toegevoegd. Ik ga de rest nog eens uitgebreid bekijken.

Groetjes van Heivlinder

Isele zei

Ik tel de dagen af dat ik vakantie heb, en mag vilten....zeker nu jij me inspireert met je blog.
Meer dan ik je nu kan vertellen, maar dat komt misschien nog wel eens.
Wat een prachtige feesttafel heeft men voor je gemaakt. Wat een gezegend mens ben je als er mensen zijn die zoveel van je houden.
Ik ga ervan uit dat je 50 bent geworden, gezien de sara en het feit dat je ram bent.
Gefeliciteerd....

ada zei

fijn was het! ik miste alleen Noud, net als jij, ook zo heel erg
ada

lillylauma zei

Is het gepast als ik Gefeliciteerd zeg? Ziet er gezellig en lekker uit!

Groetjes,
Lillylauma