maandag 14 april 2008

als dat wat je gevonden hebt zuiver is, zal het nooit vergaan


Zoeken moest ik, heel erg zoeken, in mijzelf. Depressie sloeg weer ernstig toe en dan ben je zo moe, zo leeg, dat niets of niemand er meer toe doet. Je wilt er niet meer zijn, ondanks alles waar je zo dankbaar voor bent,wil je er niet meer zijn.

4 opmerkingen:

Martine zei

Ik ben blij dat je er weer bent!

MariecusBruyn zei

Iedereen zijn eigen ritme, ik het mijne, jij het jouwe... Weten dat je in een depressie zit, is vaak al de sleutel om er weer uit te geraken. En je weet ook waarom het was. Elke keer weer krijg je de kans om bepaalde dingen weer te verwerken.
Ik ben blij te lezen dat er zo goed op je gelet wordt.
Liefs,

catharinas-love zei

Eergisteren schreef je een comment op mijn blog Catharinas-love .
Het was een comment op mijn eerste vilt les die ik samen met Mieke deed . Mieke probeert mij samen met de div dokters om mij door een depressie te trekken .
Ik begrijp dus heel goed wat je voelt . De paar uurtjes vilten waren erg fijn maar ik ben er twee dagen geestelijk en lichamelijk heel erg moe van geweest en er komt dan niets meer uit mijn handen en een gevoel van heimwee overvalt mij , maar waarnaar ????
Ik heb bijna alles gelezen op je blog en ben blij dat je mij gevonden hebt .
Liefs van ...RINI

Mieke zei

Ook ik ik ken het gevoel van een depressie zo goed...ben net als jij ooit(10 jaar geleden) op een Paaz afdeling opgenomen geweest.
Je leven is nooit meer hetzelfde na een depressie.Ik ben veranderd tot in mijn ziel....