donderdag 10 april 2008

weet dat ik op je wacht

alles voelt zo leeg en nutteloos

5 opmerkingen:

MariecusBruyn zei

Het bushokje, de bus is net weg, je staat daar de bus na te kijken met degene waar je van houdt erin. Het bushokje, de bus is de bocht om, je staat daar, besluitloos. Jouw bus komt nog niet. Blijf je wachten in het bushokje, leeg, nutteloos, alleen, verloren, tot je bus uiteindelijk komt? Of ga je stilaan op eigen kracht de wereld weer tegemoet, met het beetje moed om verhalen te kunnen vertellen tegen degene die op je wacht als je bus je brengt voorbij de bocht?
Het bushokje is vaak een plek geweest waar ik me bevond, maar steeds minder en minder. En mijn lading verhalen die ik zal meenemen wordt groter, mooier en gekleurder.
Hou moed.

colourfullflowergirl zei

weet dat er mensen aan je denken....

lillylauma zei

Yvetten, wat is er precies gebeurd?

Sterkte

Lillylauma

yvette cals zei

lillylauma, ik ben in een giga depressie gedoken, alhoewel ik heel goede medicijnen heb die mijn bipolaire stoornis(oftewel ik ben manisch depressief)in de hand houden moest ik nu even wat meer medicijnen slikken.Omdat mijn man 2 jaar geleden overleden is, ik afgelopen zondag 50 werd, we het feest gaven in de ruimte waar ook de condoleance gehouden werd en ik me heel kunstmatig vrolijk voor deed, was de terugval wel te verwachten.Er wordt heel goed op me gelet zodat ik niet dezelfde fouten uit het verleden maak. Peggy bedankt voor het bushokje ik kom er weer uit! colourfullflowergirl ook bedankt het is goed om te weten dat je biet alleen bent!

lillylauma zei

Nou Yvette, al heel wat voor de kiezen gehad. Jammer dat je verjaardag deze uitwerking had.
Helpen die medicijnen in korte tijd? Hopelijk voel je je weer wat beter nu.

Lieve groetjes en sterkte,

Lillylauma