woensdag 4 juni 2008

sceptisch

Volgens de dierenarts heeft Blaf een gescheurde knieband.Pijnstillers en voorlopig uitlaten aan de lijn.Maar Blaf wil rennen en zwemmen.Ook het leven van een hond gaat niet zonder slag of stoot. Toen ik aan de dierenarts vroeg waar ik het beste Reiki kon geven kon ze haar glimlach nauwelijks verbergen.Meestal vertel ik dit soort dingen ook niet aan sceptische reguliere medici maar het ontglipte me. Juist bij dieren heb ik vaak verbluffende resultaten.Ze vragen er vaak zelf om en ook gisteren na een behandeling liep ze weer op 4 poten.Dieren willen vaak maar heel kort dat ik mijn handen op ze leg maar Blaf bleef ruim een half uur liggen. Het blijft een wonder dat je als je verbinding maakt met de aarde en de hemel er helende krachten door je handen mogen stromen.

13 opmerkingen:

kruidje zei

Ik heb vaker een dier behandeld met klankschalen.. en daar vroegen ze dan zelf om.. Dat is prachtig om mee te maken!

MariecusBruyn zei

Gelukkig hebben dieren niet die door het verstand beredeneerde vooroordelen ten opzichte van de helende energie. Net zoals ik net schreef in je vorige post: het zou toch handig zijn als mensen gewoon hun verstand zouden kunnen afzetten! Gewoon voelen en weten dat het goed is...
Blaf, doe een beetje rustig aan, dit is niet goed voor je bazinnetje, hoor, al die kwetsuurtjes. (knipoog)

Morgaine zei

Mijn Felix wil het meestal niet, zo lijkt het, maar misschien komt dat wel omdat de plek waar het zit niet wil, maar op zijn buikje gaat het dan weer wel, ook hier magische dingen meegemaakt met mijn heerlijke eigenzinnige kater :D

XXX

Martine zei

Het hele leven is een wonder.

colourfullflowergirl zei

Blaf boft met zo een bazinnetje...beterschap.

Marius zei

Kan me er alleen maar over verwonderen dat het zo is gegaan. Gelukkige Blaf, gelukkige jij.

Footsteps zei

Wow....vind het altijd weer fascinerend om dit soort verhalen te horen. Geweldig dat je dat kan....Blaf kan maar wat blij zijn met jouw als bazinnetje.

Liefsss

Anneke zei

mijn dieren, katten, honden en ook de paarden zijn gek op reiki.
zelfs als ik mezelf een zelfbehandeling geef komen de honden heel dicht bij me liggen om wat van de energie mee te snoepen.

curieuzeneuzemosterdpot zei

ik sluit me aan bij martine;

het leven is een wonder;

elke dag opnieuw te be-leven.

gerdaYD zei

Blaf blaf
woef woef
staart staart
poep poep
lik lik
neus neus
nat heus...

waffff
© karel kortland
*wink, big smile*

Patricia zei

Hoi Yvette, dank je voor je berichtje aan mij toen je op mijn weblog uitkwam na 'even zoeken' op het net. Jouw blog moet ik nog eens helemaal voor gaan zitten, ziet er wel al heel mooi uit!! Mijn hond is dus uiteindelijk geopereerd aan de knie, dat is in Ermelo gebeurd bij Bob Carriëre, dat is dé specialist op dat gebied in Nederland. Dus als je toch tot operatie besluit kun je misschien overwegen het dáár te laten doen.
Ik heb er niets dan lof over, mijn hond doet alles weer en je ziet er ook niks meer van. Geweldig!!
Sterkte met de patiënt en hopelijk helpen jouw behandelingen, hoewel het geen scheur zal helen, wel de pijn kan je misschien verhelpen ;)
Groetjes, Patricia.

yfke zei

gelukkig kun jij op je eigen gevoel afgaan!
wat fijn dat je ook even bij mij kwam kijken, ik nu ook bij jou!
prachtige dingen vind ik hier.
gister voor het eerst geprobeerd te vilten eigenlijk bij toeval de katten haren in mijn handen te prutsen zeg maar
heb een mooi plat cirkeltje gemaakt, enthousiast ook het kamelen haar gepakt maar dat wilde niet. ik wens je een fijn weekend en wie weet tot logs
liefs yfke

Anoniem zei

Fijn dat je zo kan helpen! Ik ga komende zomer 'healing'leren. Ook een vorm van energetisch helen. Ik hoop dat ik op die manier ook anderen tot hulp kan zijn. Maar volgens mij doe ik het ook al onbewust.
Fijn dat Blaf zich wat beter voelt!

Groetjes, Heivlinder